Make your own free website on Tripod.com

 

KEAHLIAN SEUMUR HIDUP

RM8.00 dengan KIT PERMULAAN

 

 

Terima kasih atas perhatian yang anda berikan, ini menunjukan minat anda merubah serta menambahkan pendapatan anda Cuma dengan modal yang minima.Kami percaya anda adalah satu dari berjuta manusia didunia ini yang berfikiran positif ingin membuat sesuatu perubahan dalam hidup tetapi masih lagi belum berjaya mendapat sentuhan kejayaan didaalam usaha-usaha murni yang anda lakukan.

 

Didalam mencari pendapatan tambahan melalui perniagaan Networking atau jualan langsung, anda kami yakini telah banyak kali kecewa dengan beberapa syarikat yang menawakar perniagaan yang berkonsepkan demikian. Anda hanya menelan air liur apabila membaca majalah bulanan atau bulletin mahupun majalah yang memaparkan kejayaan pengedar-pengedarnya. Anda mesti hairan kenapa mereka boleh melakukannya tetapi tidak pada diri anda.

 

Walau siapapun jua mereka itu, makanan yang dimakan oleh pengedar yang berjaya didalam syarikat tersebut tetap sama seperti anda iaitu nasi. Jumlah masa yang mereka miliki juga tetap sama seperti anda iaitu 24 jam. Jadi dimanakah kelebihan mereka berbanding dengan anda? Latar belakang kehidupan… mereka mungkin kaya, sederhana atau mungkin lebih miskin dari latar belakang keluarga anda

 

Bangunlah anda dari kekecewaan yang anda alami sebelum ini. Jangan layan kekecewaan anda dengan program segera yang tidak menjanjikan kualiti kehidupan yang sebenarnya pada anda. Tentu anda boleh menjadi peserta skim surat berantai atau menjual maklumat mencari wang. Tetapi hakikatnya perkara tersebut hanya bersifat sementara dan tidak membawa keuntungan sebaliknya membawa anda kearah kerugian!

 

KENAPA ANDA GAGAL DIDALAM SYARIKAT NETWORKING / JUALAN LANGSUNG

Antara faktor-faktornya:

1.        Anda terlalu ghairah untuk meraih kejayaan atau keuntungan.

2.        Kerana anda tidak memahami dengan sebenar-benarnya konsep jualan langsung atau Networking.

-          Adakah anda fikir selama ini mereka yang berjaya didalam perniagaan ini, kerjanya menjual produk syarikat tersebut siang dan malam? Sudah tentu TIDAK!!!. Mereka juga seperti anda mempunyai masa 24 jam dalam sehari. APA YANG MEREKA JUAL SEBENARNYA ADALAH PELAN PEMASARAN SYARIKAT TERSEBUT. Tetapi anda bagaimana? Cuma faham 10% pelan pemasaran dan jual produk syarikat bermati-matian siang dan malam. Akhirnya anda kecewa kerana pendapatan hanya dari komisyen jualan. Tiada DOWNLINE dan tiada bonus dari mereka. Akhirnya anda menjadi diri anda seperti hari ini.

3.        Kerana anda tiada perancangan dan strategi ataupun lengsung tidak tahu bagaimana nak cari DOWNLINE. Selepas anda membayar dan menandatangani borang keahlian, maka bermulalah episod penig didalm hidup anda. Siapa yang anda fikir boleh disasarkan untuk ditaja, dijual produk? Ada saja persoalan atau masalah yang timbul seperti malu, tiada masa, jauh, tidak tahu nak bercakap dan bermacam-macam lagi. Ini akan membuatkan anda kembali kepada keadaan asal.

 

Apa yang anda harus lakukan sekarang?

Itu pertanyaan yang bakal muncul didalam fikiran anda. Tidak perlu tergesa-gesa. Lakukan satu persatu dengan teratur dan bersistematik. Itu adalah kunci asa kepada perniagaan Jualan Langsung atau Networking. Segalanya dilakukan dengan bersistem dan terancang. Tetapkan matlamat dengan satu tempoh masa. Capai ia mengikut perancangan anda. Lakukan secara berkumpulan sama ada dekat mahupun jauh. Ini adalah perniagaan Jualan langsung atau Networking bukannya SDN BHD.

 

 

 

 

Jadi fikirkan lah apa yang tertera diatas. Kami sedia membantu anda…

 

 

 

 

Untuk keterangan lanjut:

HALILI ISHAK 012-4700959

Atau datang sendiri ke :

No 50 Ground Floor, Jalan Todak 4,

Bandar Sunway, Seberang Jaya,

13700 Butterworth

Penang

Tel / Fax : 04-3909190

e-mail : mdcnet@tm.net.my

Waktu Perniagaan :11am – 8pm (Mon – Sat)

 

No 25, Lorong Perda Selatan 2,

Bandar Perda,

14000 Bukit Mertajam,

Penang.

Tel : 04-6211759

e-mail : mdcnet@tm.net.my

Waktu Perniagaan : 10am – 7pm (Mon –Sat)

 

 

 

PELAN PEMASARAN KAMI